Нашата мрежа

Детски градини <
Училища <
Помощни училища <
Педагогически факултети <
Карта <

По Програма "Стъпка по Стъпка" е изградена мрежа от 57 детски градини, 32 общообразователни училища, 3 помощни училища и 5 педагогически факултета на ВУЗ, разпределени пропорционално на територията на цялата страна.

По Програма "Стьпка по Стъпка" работят:

Детски градини
гр. Асеновград - ЦДГ "Н. Й. Вапцаров";
гр. Априлци - ЦДГ "Еделвайс";
гр. Балчик - ОДЗ №2 "Знаме на мира";
гр. Белоградчик - ЦДГ "Иглика";
гр. Благоевград - ОДЗ №4 "Първи юни";
гр. Бургас - ЦДГ №28 "Детелина";
гр. Варна - ОДЗ №5 "Славейче";
гр. Велико Търново - ОДЗ "Ален мак";
гр. Велинград - ЦДГ №1 "Фантазия";
гр. Видин - ЦДГ № 9 "Арабела";
гр. Враца - ЦДГ №17 "Славейче";
гр. Габрово - ОДЗ "Ран Босилек";
гр. Гоце Делчев - ЦДГ №2 "Снежанка";
гр. Горна Оряховица - ОДЗ "Божур";
гр. Девин - ЦДГ "Изворче";
гр. Девня - ОДЗ "Детелина";
гр. Димитровград - ЦДГ "Осми март";
гр. Добрич - ЦДГ №17 "Пьрви юни";
гр. Елхово - ЦДГ "Надежда";
гр. Ихтиман - ОДЗ "Здравец";
гр. Казанлък - ЦДГ №7 "Буратино";
гр. Карлово - ЦДГ "Първи юни";
гр. Карнобат - ОДЗ "Мир";
гр. Козлодуй - ОДЗ "Радост";
гр. Котел - Целодневна детска градина;
гр. Кърджали - ЦДГ "Осми март";
гр. Мездра - ЦДГ №1 "Детелина", ЦДГ №5 "Хемус";
гр. Монтана - ЦДГ №9 "Зора";
гр. Пазарджик - ЦДГ "Зорница";
гр. Панагюрище - ЦДГ "Пролет";
гр. Перущица - ОДЗ "Тракийче";
гр. Плевен - ОДЗ №7 "Снежанка", ОДЗ № 19 "Яница";
гр. Пловдив - ЦДГ № 45 "Росица";
гр. Радомир - ЦДГ "Уляна Громова";
гр. Разград - ЦДГ № 8 "Райна Княгиня";
гр. Русе - ЦДГ "Детелина";
гр. Сандански - ОДЗ № 2 "Здравец", ЦДГ № 3 "Пролет";
гр. Силистра - ОДЗ № 10 "Нарцис";
гр. Сливен - ЦДГ "Мак";
гр. Смолян - ОДЗ № 1 "Слънце";
гр. Сопот - ОДЗ "Приказен свят";
гр. София: ОДЗ № 9 "Зорница", ЦДГ № 108, ОДЗ № 15 "Чучулига", ЦДГ № 104, ОДЗ № 32 "Българче";
гр. Стара Загора - ЦДГ № 25 "Ален мак";
с. Сърница - ЦДГ "Мир";
гр. Тутракан - ОДЗ "Полет";
гр. Търговище - ОДЗ "Пчелица";
гр. Хасково - ОДЗ №11 "Елхица";
гр. Червен бряг - ЦДГ №6 "Мир";
гр. Шумен - ЦДГ "Братя Грим";
гр. Ямбол - ЦДГ №17 "Слънце"

Училища
гр. Асеновград - ОУ "Н. Й. Вапцаров";
гр. Априлци - ОУ "Васил Левски";
гр. Благоевград - VI СОУ "Ив. Вазов";
гр. Бургас - НБУ "М. Лъкатник";
гр. Варна - ОУ "Черноризец Храбър";
гр. Велико Търново - СОУ "Вела Благоева";
гр. Велинград - СОУ "Васил Левски";
гр. Враца - НУ "Иван Вазов";
гр. Габрово - НУ "Васил Левски";
гр. Димитровград - ОУ "П. П. Славейков";
гр. Добрич - СОУ "Димитьр Талев";
гр. Казанлък - ОУ "Мати Болгария";
гр. Кърджали - СОУ "П. Р. Славейков";
гр. Монтана - 5 СОУ "Христо Ботев";
гр. Пазарджик - НУ "Васил Друмев";
гр. Плевен - НУ "Отец Паисий";
гр. Пловдив - СОУ "Св. св. Кирил и Методий";
гр. Русе - ОУ "Васил Априлов";
гр. Силистра - Първо ОУ "Отец Паисий";
гр. Сливен - НУ "Васил Левски";
гр. Смолян - VII СОУ "Отец Паисий";
гр. София: 10 СОУ "Теодор Траянов", 96 СОУ "Л. Н. Толстой", I СОУ "Пенчо Славейков", 4 СОУ, 54 
СЕУ "Св. Иван Рилски", 74 СОУ "Гоце Делчев";
гр. Стара Загора - 13 ОУ "П. Хилендарски";
гр. Хасково - ОУ "Н. Й. Вапцаров";
гр. Червен бряг - ОУ "Христо Смирненски";
гр. Шумен - СОУ "Васил Левски";
гр. Ямбол - НУ "Св. св. Кирил и Методий"

Помощни училища
гр. Благоевград - ПУ "Отец Паисий";
гр. Враца - ПУИ "Д-р Петьр Берон";
гр. Сливен - ПУ "Д-р Вл. Шуманов".

Педагогически факултети

гр. Благоевград - ЮЗУ "Н. Рилски";
гр. Бургас: Бургаски Свободен Университет, Университет "Проф. д-р Асен Златаров";
гр. Враца - Педагогически колеж;
гр. Плевен - Педагогически колеж


Карта

Фондацията е член на международната асоциация ISSA

Нагоре